ÖNLEYİCİ TIP'TA İHLAS EV ALETLERİ DAMGASI

Haziran 2016


İhlas Ev Aletleri’nin yerli teknolojiyle ürettiği Aura Cleanmax Temizlik Robotu, uluslararası alanda “Önleyici Tıp” kriterlerine sahip olarak Alman ZPMed Önleyici Tıp Merkezi tarafından sertifikalandırıldı.

Klasik temizliğin dışında, kir ve tozları suya hapsederek tekrar ortama dönmesine müsade etmeyen, hijyenik ve yaşanabilir ortamlar oluşturan Aura Cleanmax Temizlik Robotu, “Sağlık Ürünü” adını bir kez daha alarak sınıfında farklılığını bir kez daha kanıtlamış oldu.

ZPMed Önleyici Tıp Merkezi, ürünleri önleyici tıp açısından inceliyor ve toplumda kronik hastalıkların sıklığını düşürme, risklerinin tespiti ve alınacak tedbirler misyonuyla çalışıyor. İncelediği ürün ve işlemlere onay vermesi halinde, önleyici tıbba ilişkin tanzim edilen “Sağlık Ürünü”“Önleyici Tıp Merkezi Tarafından Önerilir” olarak adlandırılan “Güvenilirlik” belgesi verilerek, ürünlerde logo kullanımına hak kazanmış oldu.

Kurum logosunun kullanım müsadesine ilişkin olarak ZPMed, yalnızca yüksek kaliteli ürünlere bu müsadeyi verdiklerini, bu yöntemle müşterilerin karar vermelerine yardımcı olduklarını ifade ediyor.

Dünya genelinde farklı ülkelerden altı kez tasarım ödülünün sahibi olan Aura Cleanmax Temizlik Robotu, ihtisas sertifikalarına “ZPMed Sağlık Ürünü” belgesini de ekleyerek sınıfında en iyi olduğunu bir kez daha ispat etmiş oldu.

Size daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezlere yer veriyoruz. Sitemizi kullandığınız sürece Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.