AVRUPA ALERJİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ ECARF: "AURA CLEANMAX TEMİZLİK ROBOTU SAĞLIĞINIZI KORUR"

Mart 2018


Avrupa Alerji Araştırma Enstitüsü ECARF:

"Aura Cleanmax Temizlik Robotu sağlığınızı korur”

“Astım ve alerji hastalarının dostu, Aura Cleanmax Temizlik Robotu”

“Sağlık dostu Aura Cleanmax”


İhlas Ev Aletleri tarafından yerli ve milli olarak üretilen Aura Temizlik Robotu’nun, Avrupa Alerji Araştırma Vakfı, ECARF tarafından toz akarları ve allerjenlere karşı koruyucu olduğu onaylandı.

Aura Cleanmax Temizlik Robotu alerjenlere karşı koruyucu özelliği ile ECARF Uygunluk Sertifikası almaya hak kazandı.

Kullanıcıların sağlık ve hijyenine önem veren ve bu konuda birçok ilke imza atan İhlas Ev Aletleri, yerli ve milli olarak ürettiği Aura Cleanmax Temizlik Robotu’nun “alerjenlere karşı sağlıklı ürün” olduğu belgelendi.

Toz torbasız ve su filtreli temizlik sistemi ile üstün temizlik sağlayan Aura Cleanmax Temizlik Robotu, Almanya merkezli Avrupa Alerji Araştırma Enstitüsü (ECARF) tarafından Alerji Dostu Ürün sertifikasına layık görüldü. Yaşadığımız ortamdaki; tozu, kiri, hayvan tüylerini ve gözle görülemeyen toz zerreciklerini suya hapsederek solunan havaya karışmasını önleyen Aura Cleanmax Temizlik Robotu, ECARF tarafından yapılan detaylı değerlendirmeler neticesinde astım ve alerji hastalarının hayat kalitesini arttıran bir ürün olduğu kanıtlanmış oldu. İhlas Ev Aletleri’nin kendi ARGE’sinde geliştirdiği 7 uluslararası tasarım ödülüne de sahip olan Aura Cleanmax Temizlik Robotu, havadaki toz, bakteri ve diğer alerjenleri %99.998 oranında tutma kabiliyeti ile performansını “A Sınıfı” ürün olarak tescillemişti. Çocuklu ve evinde evcil hayvan besleyen ailelerin birinci tercihi olan Aura Temizlik Robotu, Türkiye’de en çok tercih edilen su filtreli temizlik sistemi olmasının yanı sıra, Amerika’dan Uzakdoğu’ya kadar, aralarında ABD, Almanya, Fransa ve İsviçre gibi gelişmiş ülkelerin de bulunduğu 57 ülkeye ihraç ediliyor.

Açılımı European Centre for Allergy Research Foundation (Avrupa Alerji Araştırma Vakfı) olan ECARF, 2003 yılından beri bilimsel olarak belirlenmiş kriterlere göre yapılan testlerde başarılı olan ürünleri “ECARF, Allergy-friendly” belgesi ile sertifikalandırılıyor. Bu belge ürünün, alerjik rahatsızlıkları olan kişilerin hayat kalitesini arttıracağını kanıtlıyor. ECARF aynı zamanda Avrupa düzeyinde alerjik hastalıkların tedavileri ile ilgili yapılan bilimsel çalışmaları da destekliyor.

Size daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezlere yer veriyoruz. Sitemizi kullandığınız sürece Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.