AURA SU ARITMA, ÖDÜLE DOYMUYOR

Haziran 2016


İhlas Ev Aletleri tarafından yerli teknolojiyle üretilen Aura Cebilon Unique Su Arıtma Sistemleri, ikisi Almanya’dan biri İtalya’dan olmak üzere üçüncü kez ödüle layık görüldü.

Çeyrek asırdan fazla bir süredir insanlara faydalı ürünler sunan ve hep ilkleri gerçekleştiren İhlas Ev Aletleri, aldığı ödüllerle üretim ve kullanım kalitesine verdiği önemi bir kez daha ispatlamış oldu.

2014 yılında Desing Turkey tarafından en iyi tasarım ödülüne layık görülen Cebilon Unique,  2015 yılında Amerika’dan Good Design ve son olarak geçen hafta İtalya’dan A’Design tasarım ödüllerinin sahibi oldu. 



A Design tasarım ödülü ile ilgili bir İhlas Ev Aletleri'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: Ürünlerimizin bir kez daha uluslararası arenada ödüle layık görülmesinin haklı gururunu yaşıyoruz. Çeyrek asırdan fazla süredir edindiğimiz tecrübe bizim için eşsiz bir hazine. Bu eşsiz birikimden aldığımız güçle, bugün İhlas Ev Aletleri olarak Türkiye’nin en iyi, dünyanın da sayılı temizlik robotu üreticilerinden biri konumuna geldik. Ev aletleri sektöründeki uzmanlığımız, modern ve inovatif yaklaşımımız, canlı ve güçlü yapımızla, çok daha büyük bir potansiyele sahip olduğumuzu biliyoruz. İstihdam ve teknolojik gücümüz bunun en büyük göstergesidir.

İnovasyon için özgüven şarttır. Biz bu özgüveni kendimizde hissetiyoruz. İnovatif gereklikleri yerine getirerek yurt içi ve yurt dışında fonksiyonellik ve tasarım alanında gösterdiğimiz hassasiyetin karşılığını bu ödüllerle alıyoruz. Aldığımız ödüller üstlendiğimiz misyonun en güzel yansımasıdır. Daha yapmamız gereken çok şey var. Biz bu tür organizasyonların da bunu kamçılayacağına inanıyoruz. Yerli iş gücü ve yerli üretimin hep arkasında olduk. Tübitak desteğiyle ürettiğimiz son teknoloji ürünlere yenilerini eklemek için çalışmalarımız kesintisiz devam edecektir.

 

Size daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezlere yer veriyoruz. Sitemizi kullandığınız sürece Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.