İHLAS EV ALETLERİ'NDEN YENİ SU ARITMA CİHAZI

Ekim 2016


Çeyrek asırdan fazla bir süredir insanlara faydalı ürünler sunan ve hep ilkleri gerçekleştiren İhlas Ev Aletleri, tamamen yerli üretimle gerçekleştirdiği ürün portföyüne “Aura Cebilon Plus Su Arıtma Cihazı”nı da ekledi.

Su arıtma sektöründe Türkiye’nin ilk yerli üreticisi olan İhlas Ev Aletleri, Aura markası altında tüketicinin ihtiyaçlarına farklı yaklaşımlar sergilemeye devam ediyor. Mayıs ayında lansmanı yapılan ve “akıllı su arıtma cihazı” sloganıyla tüketiciyle buluşan Aura Unique su arıtma cihazının ardından, farklı segmentte yepyeni bir ürün daha tüketicisiyle buluştu. Ekim ayının ortalarında banttan inen Aura Cebilon Plus için İhlas Ev Aletleri'nden şu açıklama yapıldı:
 
“Ev aletleri sektöründeki uzmanlığımız, modern, inovatif fikirlerimiz ve dinamik yapımızla, büyük bir potansiyele sahibiz. Gerek beyaz yaka gerekse mavi yakalı bütün arkadaşlarımızın ortaya koydukları performansı bir kere daha taktir etmek gerekir. Sektör için çok kısa bir süre olarak sayılabilecek dört aylık bir süreden sonra yeni bir ürünü daha müşterilerimizle buluşturduk. AR-GE’den üretime kadar bütün kademedeki arkadaşlarımızın emeğiyle ortaya çıkan Cebilon Plus, ülkemizde büyük bir boşluğu dolduracaktır. Ürün ve fiyat çeşitliliği adına müşteri nezdinde ciddi karşılık bulacağını düşünüyoruz. Genel olarak ürünlerimizin kalitesi ulusal ve uluslararası sertifikalandırma ve akademik kuruluşlar tarafından onaylanmıştır. İhlas Ev Aletleri’nin güvenli ve kaliteli ürün üretme devamlılığını bu noktada bir kez daha ortaya koyuyoruz.
 
Bilindiği üzere ürünlerimizin montaj ve bakımlarını da yetkili servislerimiz aracığılı ile yapıyoruz. Bu periyodik bakımların İhlas Yetkili Servis personeli tarafından takip edilmesi, müşterilerimizin hem kendi sağlıkları hem de cihazlarının verimliliği açısından büyük önemi vardır. Ucuz ürün ve ucuz filtre kullanmak adına sağlığından olan ve bu sebeple bizi ve ürünlerimizi tercih eden çok sayıda müşterimiz olduğunu altını çizerek belirtmek istiyoruz. İhlas Ev Aletleri, İhlas Pazarlama ve İhlas Yetkili Servisler sağlıklı su üretme ve sağlıklı ortamlar oluşturma ve satış sonrası hizmet konularında çeyrek asırlık bir geçmişe ve tecrübeye sahip. Bu anlamda müşterilerimiz bize güveniyorlar. Yeni Cebilon Plus su arıtma cihazımız da bu tecrübe ve güvene dayanarak üretilmiş bir üründür. Bütün müşterilemize şimdiden hayırlı olsun.”

 

Size daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezlere yer veriyoruz. Sitemizi kullandığınız sürece Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.