İHLAS EV ALETLERİ, YURTDIŞI DİSTRİBÜTÖRLERİYLE BAKÜ'DE BİR ARAYA GELDİ

Mayıs 2017

BAKÜ (İHA) - İhlas Ev Aletleri yurtdışı distribütörleriyle Azerbaycan başkenti Bakü’de bir araya geldi.

İhlas Ev Aletleri geleneksel olarak her yıl düzenlediği Aura Roboclean Uluslararası Distribütörler Toplantısını bu yıl Bakü'de düzenledi.

6-8 Mayıs 2017 tarihleri arasında Bakü'nün sembolü, Fairmont Otel’de düzenlediği Aura Roboclean Uluslararası Distribütörler toplantısına ihracat yaptığı 50’yi aşkın ülkeden distribütörler katıldı. Ayrıca Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva da toplantının gala gecesine onur konuğu olarak katıldı.

Azerbaycan’la işbirliğinin daha da artmasını temenni eden Milletvekili Ganire Paşayeva, ”Azerbaycan’a gelmekten, burada bulunmaktan büyük memnuniyet duyacağınıza inanıyorum. Ben İhlas ailesine çok teşekkür ediyorum. Biz her zaman Azerbaycan’da şirketlerin gelerek çalışması, şirketlerimizin ülkemize sermaye koyması, işbirliği kurması, çalışması için yardıma hazırız, bu bizim içinde çok önemli. İş kuran dostlarımız içinde çok önemli. Kardeş Türkiye içinse burada ayrı bir özelliği var. Türk kardeşlerimiz için burası bizim kadar onların da vatanıdır ve burada onları görmekten, on larla işbirliği kurulmasını görmekten, çalışmalarını görmekten, bu imkanların daha da artmasını görmekten çok memnunuz. Biz de hayırlı uğurlu olsun diyoruz. İnanıyoruz ki Azerbaycan’da işbirliğiniz daha da güçlenecek. Biz buna sadece seviniriz. Her zaman güzel, hayırlı çalışmalarınızda yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

Çeşitli gösterilerin sergilendiği buluşmanın gala yemeğinde, başarılı satıcı ve distribütörler çeşitli kategorilerde ödüllendirildiler.

Size daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezlere yer veriyoruz. Sitemizi kullandığınız sürece Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.