İHLAS EV ALETLERİ, İNOVATİF VE YENİLİKÇİ ÜRÜNLERİYLE YİNE SAHNEDE!

Mart 2018


İHLAS EV ALETLERİ, İNOVATİF VE YENİLİKÇİ ÜRÜNLERİYLE YİNE SAHNEDE!

İhlas Ev Aletleri’nin inovatif ve yenilikçi yaklaşımlarla üretmekte olduğu ürünlerinden, Aura Roboclean ve Aura Cleanmax Temizlik Robotu, Aura Cebilon Unique ve Aura Cebilon Plus Su Arıtma cihazlarının her biri Alman “German Design Council” tarafından ayrı ayrı ödüle layık  görüldü.

İhlas Ev Aletleri’nin üretmekte olduğu ve kendi ürün kategorilerinde Türkiye’nin en iyi, dünyada ise sayılı ürünleri arasında yer edinmiş olan, Aura Roboclean ve Aura Cleanmax Temizlik Robotu, Aura Cebilon Unique ve Aura Cebilon Plus Su Arıtma cihazları, dünyanın en saygın kuruluşlarından olan “German Design Council” tarafından ödüllendirildi. İhlas Ev Aletleri, modern ve estetik tasarım, yenilikçi, kullanıcıya yepyeni imkanlar sunan, üstün kalite ve hizmet desteği ile kullanıcısına, topluma ve çevreye katkıda bulunan özelliklere sahip ürünleriyle farkını ortaya koydu.

Kuruluşundan bu güne, insan sağlığı ve temel ihtiyaçlarını esas alan, ev hayatını kolaylaştıran pek çok ürün üreterek yaygın ve etkili bir biçimde tüketici ile buluşturan İhlas Ev Aletleri’nin lokomotif ürünlerinden Aura Roboclean ve Aura Cleanmax Temizlik Robotu, dünyanın farklı merkezlerindeki saygın kuruluşlardan yedinci ödülünü alırken, Aura Cebilon Unique Su Arıtma Cihazı beşinci, Aura Plus Su Arıtma Cihazı ise dördüncü ödülün sahibi oldu. Ar-Ge çalışmalarına yaptığı yatırımlarla da öne çıkan İhlas Ev Aletleri, 2017 yılında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından “Ar-Ge Merkezi” ünvanı verilen sayılı merkezlerden de biri olmuştu. Şirket yine 2017 yılında, TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) bünyesinde yürütülen inovasyon geliştirme programı İNOVALİG’de de 21. sırada yer alma başarısını göstermişti. Birikmiş bu tecrübe ve know how’ı kullanarak, yerli ve milli olarak üretmekte olduğu ve uluslararası ödüller ile taçlandırdığı bu ürünlerini hem Türkiye’de hem de Uzak Doğu’dan Amerika’ya kadar 57 ülkedeki tüketicilerine gururla sunuyor.

9 Şubat 2018’de Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen “German Design” ödül töreninde takdim edilen ödülleri, İhlas Ev Aletleri adına Ar-Ge mühendisleri Haydar Uğur ve Hakan Maden ile birlikte aldı.

Size daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezlere yer veriyoruz. Sitemizi kullandığınız sürece Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.